Previous Следно
Извршен е технички прием на пристапниот пат Р112 Извршен е технички прием на пристапниот пат Р112 Извршен е технички прием на пристапниот регионален пат Р112. Патот е комплетно саниран и расчистен... повеќе >
Со велосипед Кожуф - Гевгелија Со велосипед Кожуф - Гевгелија За првпат спуштање со велосипеди (downhill/free-ride mountain biking) по патеките направени за... повеќе >
16 17 МАРТ КОЖУФ 16 17 МАРТ КОЖУФ Викендот 16/17 Март 2013 на Кожуф временските услови беа со стабилно и сончево време и ниски темпе... повеќе >
Одличен ски викенд на Кожуф Одличен ски викенд на Кожуф Изминатиот викенд 09 и 10 Март условите за скијање беа одлични на Кожуф ,широки бескрајни отворени... повеќе >
КОЖУФ РАБОТИ 09/10 МАРТ 2013 КОЖУФ РАБОТИ 09/10 МАРТ 2013   КОЖУФ Е ОТВОРЕН ЗА ВИКЕНДОТ. РАБОТИ ШЕСТОСЕДАТА ЖИЧАРА МАРКОВО ЕЗЕРО И СКИ ЛИФТ ЗЕЛЕН БРЕГ.СНЕЖ... повеќе >
Фотографии 05 МАРТ  2013 Фотографии 05 МАРТ 2013   За предстојниот викенд ски центар Кожуф е отворен, снежната покривка на 1650м надморска висина ... повеќе >
Вести 28 Февруари 2013 Вести 28 Февруари 2013 Заради големото невремето кое го зафати целиот југоситочен дел од државата дојде до  земјани с... повеќе >
Кожуф временски услови Кожуф временски услови ДАТА:26.02.2013 На 1650 метри надморска висина измерени нови 25см снежна покривка, на повискиот д... повеќе >

snow-32 SNOW REPORT
24h снег : 0 cm

 1600m     0cm
1800m      0cm
  2200m     0cm 

weather_livewebcam_live
Like_Us_Facebook